Use of Foreign Flag Carriers
Frequently Asked Questions

Q1.  Does the “Fly American” Act apply to sponsored travel?

A1.  No, a foreign flag carrier approval is not necessary for sponsored foreign travel.  See the FTR citation below.  

“§304-3.8 Must I adhere to the provisions of the Fly America Act when I receive air transportation to a meeting furnished or paid by a non-Federal source?”
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